DSW maakt opnieuw lagere premie bekend

DSW maakt opnieuw lagere premie bekend

, door BesteZorgverzekering.nl

Opnieuw maakt de relatief kleine zorgverzekeraar DSW uit Schiedam als eerste de zorgpremie voor 2014 bekend, die komend jaar opnieuw lager uit zal vallen. In tegenstelling tot de eerder door Minister Schippers geschatte verlaging van de zorgpremie van 24 euro valt de premieverlaging veel forser uit; DSW verlaagt de premie met 90 euro per jaar.

De premie van DSW wordt altijd als goede indicator gezien van wat andere verzekeraars met hun premie gaan doen. Verwacht wordt dat ook andere verzekeraars de premie fors zullen verlagen in 2014.

Extra’tje voor de huidige klanten

De huidige klanten van DSW krijgen naast een lagere zorgpremie in 2014 ook nog een extra’tje in 2013; DSW verlaagt de premie van de basisverzekering in de laatste drie maanden met vier euro per maand. De aanvullende verzekeringen van DSW veranderen niet van prijs.

Consumentenbond: Premieverlaging te klein

De Consumentenbond melde na het nieuws van de premieverlaging de prijsverlaging nog te laag te vinden. De verzekeraars potten volgens de organisatie meer geld op dan ze wettelijk verplicht zijn waardoor de premie met 300 euro per jaar omlaag zou kunnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.